TÜRK POLİSİ GURURUMUZDUR

Şehit Gazi Sen Sağlık Genel Baskanı Ahmet Adıyaman Türk Polsi Teşkilatının kuruluşunun yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Adıyaman;

10 Nisan 1845 tarihinde kuruluşu gerçekleştirilen Türk Polis Teşkilatımızın 177. yıldönümünü hep birlikte kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Şehit Gazi Sen Sağlık camiası olarak can ve mal güvenliğinin korunması, huzur ve güven ortamının sağlaması amacıyla, gece-gündüz demeden çalışan, polislerimize olan güvenimiz sonsuzdur. Bu zorlu görevde rabbim yardımcıları olsun.
Sağlık camiası olarak özellikle pandemi döneminde bir çok göreve beraber iştirak ettiğimizden camia olarak kendilerine kalben ve ruhen en yakın meslek gurubuyuz. Aramızda ismi konmamış nezakate dayalı karşılıklı güven ve dayanışma her zaman olmuştur ve olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Polis Teşkilatı mensuplarımızın bu anlamlı gününü kutluyor, ülkemizin güven ve huzuru için gayret gösteren emniyet teşkilatı mensuplarımıza  teşekkür ediyorum.
Görevlerini ifa ederken şehit düşen polislerimizi rahmetle anıyor, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyorum. Görevi başında bulunanlara ve emekli olanlara aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir